Scroll to top
hr

Sigurno i učinkovito upravljajte poslovnim sadržajem bez obzira gdje se nalazi

Alfresco Enterprise Content Management platforma

Alfresco je globalno prepoznata kompanija koja kroz svoju platformu otvorenog koda već 15 godina organizacijama pomaže u digitalizaciji poslovanja. Ima preko 1300 klijenata, u više od 190 zemalja među kojima su velika imena kao što su Cisco i NASA.

Brojna priznanja značajnih organizacija

Kroz posljednjih godinu dana Alfresco je zaslužio važnu poziciju na čak 3 izvještaja respektabilnih organizacija:

 • Forrester Research, Inc. između 14 dobavljača u Q3 2019. prepoznao ih je kao lidera na Forrester Wave ™ za ECM sadržajne platforme.
 • Ovum ECM Decision Matrix u svom godišnjem izvještaju (2019.-2020.) također ih je proglasio liderom.
 • Prema Gartner Magic Quadrant izvještaju za Content Services Platforms 2019 Alfreso je prepoznat kao “Challenger”.

Što sve možete s Alfresco platformom?

Alfresco Content Services je ECM softver za upravljanje dokumentima, njihovo skeniranje i obuhvat, suradnju na dokumentima te analizu i uvide bazirane na strojnom učenju i umjetnoj inteligenciji.

Alfresco Process Services je BPM softver za upravljanje procesima i predmetima.

Alfresco Cloud (PaaS) vam donosi brz i jednostavan razvoj te implementaciju aplikacija i usluga prema modelu platforma kao usluga.

Alfresco Governance Services pobrinut će se za upravljanje zapisima i životnim ciklusom informacija te usklađivanje s regulativama i zakonskim obvezama kao i kontrolom pristupa te standardima sigurnosti.

Kontinuirana korisnička i razvojna podrška

Ako želite maksimalno iskoristiti sve mogućnosti upravljanja sadržajem i procesima, usluga podrške koju donosi Alfresco pretplata dobro će vam doći jer uključuje:

 • globalno prisutan tim eksperata koji vam pruža fleksibilno iskustvo podrške temeljeno na vašim poslovnim potrebama,
 • Alfresco ovjerene binarne datoteke koje osiguravaju skalabilnost,
 • dodatnu nadogradnju do izlaska nove verzije kojom tim koji je stvorio proizvod rješava sve eventualne softverske probleme,
 • 24x7x365 pristup Alfresco portalu podrške i bazi znanja koji vam omogućuju da sami nađete rješenje ili kontaktirate iskusne inženjere podrške putem weba, emaila ili poziva,
 • Alfresco dokumentaciju o proizvodu,
 • upozorenja i notifikacije,
 • priručnik za podršku,
 • direktnu podršku Alfresco stručnjaka vašem projektu u fazi razvoja.

Učinkovito upravljajte poslovnim sadržajem

Dio dokumenata čuvate ili pohranjujete u fizičkom obliku, one u digitalnom ponekad spremite lokalno na laptop, nekad na USB, a neki put na mrežu? S vremenom takav obrazac može uzrokovati „sadržajni kaos“ te smanjiti produktivnost i povećati sigurnosne rizike.

Za maksimalnu učinkovitost važno je optimalno posložiti kompletni proces – što se događa s dokumentom tijekom njegovog cijelog životnog ciklusa u čemu vam pomaže niz sustava i funkcionalnosti za:

 • upravljanje dokumentima,
 • skeniranje i obuhvat dokumenata,
 • suradnju na dokumentima,
 • upravljanje informacijama,
 • analizu i uvid u vrijednost sadržaja uz pomoć umjetne inteligencije.
Alfresco content services

Između tisuće dokumenata jednostavno pronađite onaj koji tražite

Uz Alfresco je lako između više tisuća dokumenta brzo pronaći baš onaj jedan koji vam upravo treba. Kako? Tako što ova ECM platforma obuhvaća:

 • visoko razvijen sustav pretraživanja koji uključuje prijedloge za trenutačno pretraživanje i mogućnost primjene filtera za ubrzavanje pretraživanja relevantnog sadržaja,
 • pametne mape koje olakšavaju otkrivanje sadržaja grupiranjem datoteka na temelju onoga što jesu, a ne gdje su pohranjene,
 • pristup sadržaju gdje god se nalazite, s kojeg god uređaja uz dodatak integracije s aplikacijama za povećanje produktivnosti,
 • jednostavno pretraživanje i upravljanje sadržajem bez obzira na kojem repozitoriju se nalaze – Alfresco Federation Services podržava preko 60 vodećih svjetskih poslovnih sustava i aplikacija za upravljanje sadržajem (na primjer Documentum, OpenText i IBM FileNet).

Dobitna kombinacija upravljanja dokumentima i procesima

Kada na pravi način spojite procese s načinom upravljanja poslovnim sadržajem otvarate dodatan prostor za povećanje učinkovitosti i brzine kojom se poslovni procesi odvijaju. Prave informacije dolaze do pravih ljudi, u pravom trenutku, u točno određenoj aplikaciji bez obzira koji uređaj koriste.

Složeni modeli metapodataka mogu se koristiti za automatski transfer dokumenata kroz poslovni proces ili životni ciklus upravljanja zapisima.

Ugrađeni radni tijekovi (workflows) pojednostavljuju pregled i odobravanje dokumenata, dok posebno prilagođeno definiranje procesa zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih aktivnosti vezanih za upravljanje pojedinim sadržajem.

Poseban set pravila za mape sadržaja pobrinut će se za automatizaciju aktivnosti repetitivnih zadatka.

Ključni poslovni sadržaj u sigurnom okruženju

Višeslojna prava pristupa kontroliraju tko može pregledavati, ažurirati i brisati dokumente na svim razinama – datoteke, mape i biblioteke mapa. Verzioniranje dokumenata, uključujući funkciju potpunog vraćanja unatrag, pojednostavljuje praćenje dokumenta i štiti integritet datoteke.

Uz jednostavno i automatizirano upravljanje zapisima lakše postižete usklađenost s različitim pravilima upravljanja informacijama za cijeli životni ciklus dokumenata.

Related posts