Scroll to top
en hr

.NET softver developer


MISSING PUZZLE

Lokacija:

Split, Zagreb i/ili remote

Radno vrijeme:

fleksibilno, ali službeno od 8 do 16

Vrsta zaposlenja:

stalni radni odnos

Plaća

od 13 do 25 tisuća kuna bruto

Opis radnog mjesta

Implementacija enterprise rješenja baziranih na vlastitim proizvodima za digitalizaciju poslovanja i upravljanja poslovnim procesima (banke, osiguranja, telekomi, gradovi, vlada i slično).

Koje izazove smo ti pripremili – što ćeš raditi?

Implementacijom naših proizvoda i specijaliziranih rješenja optimiziramo i automatiziramo poslovne procese i time stvaramo dodanu vrijednost našim klijentima.

Bit ćeš zadužen/a za istraživanje i razvoj naprednih enterprise rješenja i softverskih komponenti na .NET platformi u sklopu isporuka naših vlastitih proizvoda. Sudjelovat ćeš u analizi zahtjeva, te surađivati s internim timovima pri dizajnu arhitekture softvera.

Što bismo voljeli vidjeti u tvom CV-u?

  • Minimalno 2 godine iskustva u razvoju softvera na .NET platformi (C#, .Net Core ili .NET Framework, ASP.NET).

  • Poznavanje SQL-a.

  • Poznavanje web front-end koncepata (HTML, JavaScript).

  • Aktivno koristiš engleski jezik u govoru i pismu.

Dodatan plus dobivaš za:

  • ECM rješenjima, npr: SharePoint, Alfresco, Nuxeo, FileNet, Documentum, Datacap, Elastic.

  • React eko sustavom.

  • BPM platformama, npr: K2, Camunda.

Zašto je ITS pravo mjesto za nastavak tvoje karijere?

01.

Radna atmosfera

Dio nas je u Zagrebu, dio u Splitu, a trenutno većina u home officeu. Remote način rada funkcionira odlično tako da ostaje kao trajna mogućnost odabira radnog okruženja. Radimo u malim timovima. Komunikacija je opuštena. Slobodno izražavamo mišljenja i svi imamo priliku sudjelovati u donošenju odluka – što i kako radimo. Razvijamo vlastita rješenja i proizvode, što nam daje slobodu da radimo na onome što mi smatramo važnim.

01.

Profesionalni razvoj

Volimo ono što radimo i prirodno nam je stalno nešto istraživati, otkrivati, učiti nove stvari i međusobno o svemu tome razgovarati. Imamo sustav napredovanja koji uključuje redovne evaluacije te adekvatne stimulacije i povišice prema zasluzi.

Pa ako manje-više tako izgleda tvoj životopis, lijepo ga spakiraj i zakači u formu, ispuni ostale podatke i prijavi se. 😉 Ako imaš neko dodatno pitanje, javi se na posao@itsistemi.com. Veselimo se upoznati te!

Kako nam uspijeva biti perfect fit ekipa?