Scroll to top
en hr

PERFECT FIT TEAM


Individualnim različitostima do jedinstvenog tima.

Kako uspijevamo biti perfect fit ekipa?

Kako nam je bitno stvoriti perfect fit Enterprise Information Management rješenja za naše korisnike, tako nam je bitno i okružiti se ljudima s kojima činimo pobjednički tim.

01

Ravnoteža.

Bez kvalitetnog odmora nema ni kvalitetnog rada. Da, volimo svoj posao, ali volimo i svoju obitelj i razno razne aktivnosti od trčanja, biciklizma i ribolova do glazbe, slikanja i pripremanja slastica.

02

Povjerenje.

Za nas je odgovornost stvar osobnosti, a ne zaduženja. Učimo zajedno, rastemo zajedno i uvijek sve radimo u najboljoj namjeri, bez potrebe za mikromenadžmentom.

03

Podrška.

Svi imamo svoje jače i slabije strane, ali zajedno imamo sve. Zato rado dijelimo znanje i ideje. Imaš pitanje? Pitaj! Ako prvi u nizu ne zna odgovor naći ćemo nekog tko ga zna ili ćemo zajedno naučiti nešto novo, a tebe pohvaliti za inicijativu.

04

Različitost.

Svatko od nas ima svoj faktor, specifičan karakter i mišljenje. Slobodno se izražavamo, ali ne namećemo. Rasprava je često izvor odličnih ideja koje se inače ne bi dogodile. Održavamo timski duh, ali potičemo ljude da budu „najbolji ja“, a ne netko drugi.

05

Sigurnost.

Dovoljno smo mali da možemo biti agilni, a kroz 20+ godina iskustva i stabilnog poslovanja postali smo dovoljno veliki da možemo osigurati sklad te kontinuirani razvoj privatnog i poslovnog života.

Goran Šutić
Od početka mi se svidjela atmosfera, klizno radno vrijeme, odlični radni uvjeti (alati za rad, godišnji, Multisport itd.) i zahvaljujući mentoru Andri Gregovu imao sam odličan tempo koji mi je omogućio maksimalni napredak.

— Goran Šutić

softver inženjer

Marija Berač Čizmić
Iz perspektive roditelja, fleksibilnost mi je vrlo bitna, kao i razumijevanje nadređenih za specifične obiteljske 'momente'. Dobro je znati da se svaka nepredviđena situacija može koordinirati s poslovnim obavezama.

— Marija Berač Čizmić

konzultantica

Luka Jurić
Opuštena obiteljska atmosfera u koju se ulaže kroz razgovore, pikado, biljar, balun, B2B run, a i poneku večeru. Drago mi je da se želje ili kritike koje zaposlenici izraze, ukoliko je moguće, rješavaju, a ne trpaju pod tepih.

— Luka Jurić

softver inženjer

Ivona Jurišić
Iskustvo i vještine su važni, ali nisu presudni. Osobni karakter se posebno cijeni. Međusobno si odgovaramo, čime se stvara ugodna radna okolina, smanjuje stres, a i efikasnije radimo.

— Ivona Jurišić

inženjerka podrške

Trenutno okupljamo preko 100 stručnjaka čiji se rad bazira na kombinaciji tehničkog znanja i razumijevanja poslovnih procesa i logike na kojoj se temelje, bez obzira je li riječ o developeru, sistemašu ili konzultantu. 

Svi zajedno, zaslužni smo za uspjeh i poziciju IT Sistema kao regionalnog lidera za EIM rješenja. 

Osmišljavanje optimalne strategije, odabir adekvatnih metodologija i alata te razvoj sustava za upravljanje životnim ciklusom dokumenata (informacija, zapisa…), u nekim od najvećih organizacija u regiji, naša je svakodnevica. 

ITS-ovci

IT-evci s poslovnim mindsetom

Naš drugi dom i poslovna obitelj

Pomozi organizacijama u digitalizaciji poslovanja

Kako će se tvoj rad odraziti na naše klijente?

Ukratko, rješenja koja ćeš kreirati omogućit će im stvaranje modernog radnog okruženja sa svim prednostima koje digitalizacija donosi – jednostavnije, brže i učinkovitije poslovanje koje će uz transparentnost osigurati i usklađenost s raznim zakonskim regulativama.

 • Poslovni procesi bit će im pojednostavljeni, digitalizirani i automatizirani.
 • Moći će digitalno potpisivati dokumente – interno i u odnosu s korisnicima.
 • Kompletan poslovni sadržaj bit će na jednom mjestu, strukturiran i posložen tako da ga zaposlenici lako pronađu kada im zatreba – bez obzira na njihov oblik (papirnati ili digitalni).
 • Sjednice i sastanke uprave odrađivat će s bilo kojeg mjesta i uređaja.
 • U konačnici i njihovi korisnici će imati kvalitetnije korisničko iskustvo.

Zašto još postati dio ITS tima?

 • ekipa vrhunskih stručnjaka i mentora,
 • opuštena atmosfera i otvorena komunikacija,
 • rad na zanimljivim projektima i novim tehnologijama,
 • kvalitetni radni uvjeti i stimulativna primanja,
 • mogućnost osobnog razvoja, učenja i napredovanja,
 • parkirno mjesto, dobra kava, partija pikada ili biljara i Multisport kartica.

MISSING PUZZLES

Prepoznaj se u jednoj od kockica i postani dio ITS mozaika.

Nismo svjesni da te trebamo?

Ako trenutno nismo u potrazi za nekim tvog profila, ne znači da te ne trebamo. Pošalji nam svoj životopis i reci kako možeš upotpuniti naš mozaik.