Scroll to top
hr

Besplatna usluga eSignAnyWhere Smart Working Service dostupna do kraja lipnja

Prošlo je više od godinu dana od izbijanja pandemije, neizvjesnosti je danas možda malo manje, ali potreba za očuvanjem kontinuiteta poslovanja i dalje je jednako izražena. Zato je Namirial odlučio produžiti dostupnost besplatne eSignAnyWhere Smart Working Service usluge sve do kraja lipnja.

1000 organizacija u 30 država potpisuju elektronički i to besplatno

Od sredine ožujka 2020. Namirial je pokrenuo besplatnu uslugu e-potpisivanja eSignAnyWhere Smart Working Service kao pomoć u suočavanju s posljedicama koje je COVID-19 imao na poslovanje. Tako su se svi dokumenti koji su se do tada potpisivali vlastoručno, mogli potpisivati elektronički iz ureda u vlastitom domu.

Poslovni ugovori, odobrenja, narudžbe, ugovori o zaposlenju, izjave o tajnosti podataka i brojna druga dokumentacija koja se potpisuje prilikom zapošljavanja, samo su dio onoga što se potpisivalo uz pomoć eSignAnyWhere Smart Working Service.

Ova usluga ubrzo je postala popularna u privatnom, ali i javnom sektoru te ju je ukupno koristilo više od 1000 organizacija, u preko 30 država.

OŠ Benkovac i VE-GO-RA potpisuju besplatno

eSignAnyWhere Smart Working Service usluga upravo je i OŠ Benkovac pomogla riješiti problem potpisivanja nakon što se nastava počela odvijati na daljinu. „Sustav je bilo izuzetno jednostavno pokrenuti. Vjerujem da se i osobe sa skromnim informatičkim znanjem bez problema mogu njime služiti. Svi djelatnici su iz 10 rečenica uputa shvatili kako se sustav koristi. Do sada smo potpisali Izjave o radu na daljinu, Dozvolu za obavljanje dodatnog posla te su se izdale propusnice od strane poslodavca (prije uvođenja e-Propusnica)“, tako nam je svoje iskustvo prije godinu dana prenio ravnatelj škole Tonći Kuman.

Mateja Kalisar, Direktorica Razvojne agencije Grada Velika gorica također dijeli pozitivno iskustvo rada s uslugom eSignAnyWhere Smart Working Service: „Uvelike nam je pomogla oko smanjivanja papirnatog oblika dokumentacije te je smanjila korake unutar procesa, s čime smo smanjili troškove i vrijeme korištenja na dosadašnje procese. U ovom periodu s pandemijom Covid – 19 pokazala se korisna za rad od kuće te je jednostavna za korištenje.

Tonći Kuman - ravnatelj OŠ Benkovac
Tonći Kuman - ravnatelj OŠ Benkovac

Jednostavna registracija i brojne mogućnosti

Stvaranje omotnica koje sadrže jedan ili više PDF dokumenata za potpisivanje unutar transakcije, dodavanje potpisnih polja u skladu s ISO standardima, stvaranje predložaka i praćenje procesa potpisivanja kroz nadzornu ploču u stvarnom vremenu samo su dio mogućnosti koje vam donosi eSignAnyWhere Smart Working Service. Svakako provjerite koje još funkcionalnosti omogućuje vama, ali i s druge strane vašim potpisnicima.

Kada se odlučite isprobati ovu uslugu, za prvi potpisani dokument, kroz ova 4 jednostavna koraka  trebat će vam samo nekoliko minuta:

  1. kliknite na stranicu eSignAnyWhere
  2. registrirajte se za uslugu,
  3. pregledajte uputstva
  4. i spremni ste poslati svoje prve dokumente na potpis.

E-potpisivanje u skladu s potrebama vašeg poslovanja

Besplatna usluga eSignAnyWhere Smart Working Service mnogima je pomogla osigurati kontinuitet poslovanja, ali i otvorila pogled u dodatne funkcionalnosti u e-potpisivanju koje osiguravaju usklađenost i s najkompleksnijim regulatornim zahtjevima.

Više o vrstama e-potpisivanja, koji e-potpis i kako je riješio probleme Triglav osiguranja i RBA te kako izgleda regulatorni okvir e-potpisivanja u RH, kao i brojne druge zanimljivosti možete saznati ako pogledate snimku online eventa  IT’S time to e-sign, održanog 17.3.2021.

Naravno, uvijek nam se možete slobodno javiti na sales@itsistemi.com za detaljnu evaluaciju i procjenu odgovara li vašim potrebama Smart Working Service ili bi za zadovoljavanje vaših potreba bilo optimalno korištenje nekog od standardnih eSignAnywhere paketa ili integracijskih rješenja (npr. ako preferirate on-premise instalaciju).

Related posts