Notebook

ECM PROIZVODI

Naši ECM proizvodi prikladni su za tvrtke različitih veličina: od malih poduzeća do velikih korporacijskih sustava. Pokrivaju integraciju sa desktop i web aplikacijama kao i sa ostalim uređajima, kako bi omogućili sve potrebne alate za potpunu digitalizaciju vašeg poslovanja.

PROIZVODI

Docs4ECM
Docs4ECM

Docs4ECM omogućava obuhvat, prikaz, obradu, vizualno poboljšavanje, uređivanje i ispis dokumenata unutar različitih poslovnih procesa. Osim skeniranja stvarnih papirnatih dokumenata podržava i rad s digitalnim dokumentima. Mogućnost korištenja Docs4ECM-a na dva načina: kao klijentsku aplikaciju ili kao API paket; čini ga idealnim rješenjem za svako poduzeće u potrebi za cjelovitim rješenjem za obuhvat podataka.

Saznaj više
MoRe ECM
MoRe ECM

MoRe predstavlja potpun sustav za uredsko poslovanje, platformu za sigurno i efikasno upravljanje dokumentima, sadržajem i poslovnim procesima. Izgrađen na visoko-stabilnoj tehnološkoj podlozi (Alfresco) i u skladu s hrvatskim i svjetskim standardima (ISO 15489, MoReq2, Uredba o uredskom poslovanju,…), MoRe je pristupačan Document Management i Records sustav.

Saznaj više
OfficePoint
OfficePoint

OFFICEpoint je rješenje za upravljanje zapisima i dokumentima osmišljeno za poduzeća, javna administrativna tijela te lokalne i regionalne samoupravne jedinice. Omogućava standardizaciju poslovnih procesa vezanih uz životni ciklus svih dokumenata koje je organizacija zaprimila ili kreirala.

Saznaj više
BoardPoint
Boardpoint

BOARDpoint olakšava sastanke upravnih odbora koji donose odluke temeljene na unaprijed pripremljenim dokumentima. Cilj je ubrzati, pojednostavniti i olakšati proces pripremanja i održavanja sastanaka.

Saznaj više
ITS Business monitoring
ITS Business Monitoring

Ono što se ne mjeri i ne prati nemoguće je poboljšati. Integracija ITS Business Monitoring-a kao dio rješenja za obuhvat podataka poboljšava vašu sveukupnu poslovnu agilnost i dovodi mogućnosti praćenja podataka na novu razinu. Softverski modul usporedno nagleda trenutne operacije i infrastrukturu, analizira i izvještava.

Saznaj više