Scroll to top
en hr

Unify Square za rast u CEE regiji odabrao partnerstvo s IT Sistemima

Kompanija Unify Square poznata je po PowerSuite softveru i cloud uslugama za upravljanje enterprise komunikacijskim alatima Skype for Business i Teams. Sa zadovoljstvom možemo reći da smo ih dodali popisu svojih partnera te tako dodatno proširili lepezu tehnologija koje nam omogućuju pružanje još kvalitetnije usluge našim korisnicima.

Uđite u novu eru suradnje u poslovnom okruženju

Ovim partnerstvom Unify Square nastavlja provoditi strategiju širenja prisutnosti u regiji Srednje i Istočne Europe te jačanja globalne mreže partnera, s ciljem povećanja kvalitete usluge koju omogućuje njihov PowerSuite. Plan je zajedno uvesti tvrtke u novu eru suradnje u poslovnom okruženju.

S obzirom na to da radimo na jačanju portfelja prema IT infrastrukturnim uslugama i modernim rješenjima na radnom mjestu, partnerstvo s Unify Squareom je važan korak u tom smjeru. Pružanjem PowerSuite implementacije tvrtkama diljem regije osigurat ćemo end-to-end kvalitetu usluge i zadovoljstvo korištenja Skype for Business i Teams aplikacija.

“Unify Square je vrlo blizu dostavljanja opsežnih IT ponuda za Microsoft Teams i Skype for Business, a njihov PowerSuite softver neprimjetno se poravnava s većom vizijom IT Sistema u kontekstu dostavljanja najsuvremenijih IT rješenja koja odgovaraju svakom okruženju“, objašnjava Damir Popović, predsjednik uprave IT Sistema. “Ovo partnerstvo će nam dopustiti da osnažimo naše klijente u smjeru planiranja, prilagođavanja i upravljanja kolaborativnim okruženjima te će osigurati da organizacije svih vrsta mogu iskoristiti sve prednosti kolaborativnih tehnologija u nastajanju.”

Related posts