Scroll to top
en hr

Osigurajte kontinuitet poslovanja – digitalizirajte sjednice i sastanke

Donosite strateške odluke online, bilo kada, bilo gdje

Tijekom proteklog razdoblja bili smo suočeni sa situacijom koju nitko nije mogao predvidjeti, za koju se nitko nije mogao pripremiti. Pred nama su se stvorili brojni izazovi koji utječu na osiguravanje kontinuiteta poslovanja, a održavanje sjednica (u javnom sektoru) i sastanaka uprave (u realnom sektoru) samo su jedan od njih.

Što kada nam papiri nisu dostupni?

Procesi donošenja strateških odluka razlikuju se od organizacije do organizacije, ali uglavnom je riječ o složenim procesima u kojima u različitim funkcijama sudjeluje velik broj ljudi. Tu su i brojni prijedlozi koje je potrebno koordinirati, dovesti na dnevni red, o njima raspraviti, sve zabilježiti, donijeti odluke i onda pratiti tijek njihovog provođenja. Ako je sve ovo u papirnatom obliku jasno je da je riječ o organizacijskom i operativnom izazovu.

Tijekom proteklih mjeseci izazov je postao još veći – radili smo isključivo iz naših domova gdje od papira nije bilo mnogo koristi. Možda je situacija oko pripreme i provođenja sjednica do sada bila izazovna, no u modelu udaljenog rada je postala gotovo neizvediva.

Pokušaji da se sve na brzinu prilagodi novonastaloj situaciji, završili su na izmjenama mailova i Excel tablica, no dugoročno trebate bolje rješenje.

Prebacite sjednice/sastanke u digitalnu sferu

Sve što je dio procesa donošenja strateških odluka u vašoj organizaciji, a do sada je kao medij koristilo papir jednostavno prebacite u digitalnu sferu uz pomoć BoardPointa:

  • kreiranje, podnošenje i distribucija prijedloga sjednica;
  • priprema i održavanje sastanaka ili sjednica;
  • glasovanje i donošenje odluka;
  • sigurno pohranjivanje i distribucija odluka;
  • stvaranje, dodjeljivanje i nadgledanje zadataka.

Agenda je prikazana na zaslonu vašeg računala. Jednostavno i brzo pretražujete dokumente i pristupate im neovisno o vašoj lokaciji. Glasovanje se odvija elektronski, možete unositi javne i privatne komentare. Kvorum, proces glasovanja i rezultate pratite u realnom vremenu.

Prijavite se na webinar i doživite online sjednice u praksi

Želite se uvjeriti da su digitalizacija sjednica i BoardPoint ono što vam može pomoći u donošenju formalnih odluka bez obzira gdje se nalazite? Prijavite se na besplatan webinar Strategic decision making online, anytime, anywhere, koji će se održati 26.5.2020. s početkom u 11 sati, u organizaciji tvrtke eVision (tvrtke kćeri IT Sistema) i K2 – jednog od globalnih lidera u automatizaciji poslovnih procesa.

Pridružite nam se i u svega 45 minuta saznajte kako:

  • digitalizirati i eliminirati papir iz procesa donošenja odluka,
  • uz pomoć BoardPointa povećati učinkovitost sjednica/sastanaka te udaljeno pristupati svim informacijama i dokumentima,
  • K2 tehnologija automatizira i ubrzava vaše procese.

Kako bismo vam osigurali informacije vezane uz specifične potrebe vaše organizacije, webinar ćemo završiti s odgovorima na vaša pitanja.

Strategic decision making online, anytime, anywhere

26.5.2020. u 11h