Scroll to top
en hr

AppDynamics – povežite performanse aplikacija i korisničko iskustvo s poslovnim rezultatima

U današnje vrijeme kada odvijanje poslovnog procesa ovisi o aplikacijama, od iznimne je važnosti pratiti njihov rad te u slučaju bilo kakvih poteškoća biti u mogućnosti što prije odraditi dijagnostiku i riješiti svaki problem.

Sveobuhvatno APM rješenje i za najkompleksnije okoline

Rješenja sa zahtjevnim odzivnim vremenima u kompleksnim IT okruženjima s velikim brojem integracijskih točaka, raznovrsnim platformama i infrastrukturnim okolinama, sve je češći scenarij u brojnim tvrtkama. Radi očuvanja kontinuiteta poslovanja i održavanja što boljeg korisničkog iskustva,  brza detekcija uzroka smanjene kvalitete i devijacija ili prekida usluga jednostavno su postala nužnost.

AppDynamics platform

AppDynamics je sveobuhvatno Application Performance Monitoring (APM) rješenje s kojim je unutar bilo kojeg IT okruženja, uz prethodnu analizu operativnih procesa, moguće provesti Proof of Value kako bi valorizirali potencijalni učinak  prije produkcijske implementacije, u funkciji održivosti usluga i daljnjeg razvoja poslovanja.

Uz osnovne APM funkcionalnosti, koje mogu biti implementirane u on-premise i SaaS modelu, AppDynamics uključuje nadzor i analitiku za:

 • krajnje korisnike
 • infrastrukturu
 • rješenja u oblaku
 • mainframe
 • SAP S/4HANA aplikativne i poslovne performanse.

Integracijom Perspica tehnologije strojnog učenja u infrastrukturu, aplikacijsku i poslovnu analitiku, AppDynamics neprekidno povećava svoje mogućnosti u nadzoru arhitektura u oblaku, uključujući mikroservise, serverless computing, kontejnersko i hibridno okruženje.

Platforma koja povezuje poslovne odjele i IT

Stavljanjem u korelaciju performansi aplikacije, korisničkog iskustva i poslovnih rezultata te prevođenjem nadziranja na razini koda u neposredne, jasne i djelotvorne uvide ostvarujete bolje razumijevanje između poslovnih i IT odjela. Tako se povezuju mjerni podaci IT nadzora s tokovima poslovnih procesa čime dobivate uvid u podatke o poslovanju u stvarnom vremenu (kao što su prihodi) te osiguravate relevantnu metriku koja istovremeno naglašava poslovnu vrijednost IT-a.

Primjenom, AppDynamics operativni timovi korisnika i IT partnera mogu se usredotočiti na krajnji učinak, u kontekstu poslovanja, umjesto da nadgledaju pojedine usluge.

Programerima se omogućava brzo dijagnosticiranje i utvrđivanje uzroka poteškoća uvidom u sve slojeve arhitekture, interakcije s bazom podataka i povezane audit zapise u funkciji bržeg razvoja i isporuke koda.

Zašto AppDynamics?

Ključne prednosti koje vam donosi upotreba ove tehnologije:

 • Vizualizacija cijele aplikacije od preglednika i mobilne aplikacije do pozadinske baze podataka
 • Praćenje hibridnih okruženja sa Java, .NET, PHP, Node.js, Python i C ++
 • Otklanjanje uskih grla i do 90% brže, s detaljnom dijagnostikom do razine koda
 • Automatizacija uobičajenih popravaka pomoću Application Run Book Automation
 • Poboljšana svijest o problematičnim situacijama i DevOps suradnja s poslovnim odjelima

Uz to, AppDynamics ima brojne COTS mogućnosti, na primjer podrška za nadgledanje sustava kao što je SAP S/4HANA putem API-a.

Do rješenja aplikativnih problema u minimalno klikova

IT rješenja postaju kritični rastući segment svih poslovnih okruženja zato nikad nije bilo važnije imati jednostavan i brz način nadzora, dijagnostike i rješavanja aplikativnih problema prije nego ostvare bilo kakav utjecaj na prihode.

Kako bi se što prije i u što manje klikova problem detektirao i otklonio, bez obzira o kakvom je IT okruženju riječ, AppDynamics je namijenjen:

 • IT operativnim odjelima,
 • podršci proizvodnji,
 • razvojnim odjelima,
 • arhitektima rješenja,
 • svakome čiji telefon zvoni kad aplikacija ima problema.
AppDynamics application flow map

U kratkom roku do značajnih rezultata

Implementacija AppDynamicsa se provodi, kad god je to moguće, standardizirano u funkciji postizanja maksimalnog učinka u minimalnom vremenu. Uz kvalitetnu pripremu, nadzor bilo koje produkcijske aplikacije se može uspostaviti u minutama.

 • Minimalna konfiguracija za nadzor bilo koje aplikacije.
 • Nadzirite aplikaciju čak i kada nemate njen source code.

AppDynamics rješenje je izuzetno jednostavno za konfiguriranje i implementaciju te pokriva široki spektar tehnologija. Automatski otkriva poslovne transakcije, troši izuzetno malo resursa za nadzor i prikupljanje podataka. Nadzire svaku liniju koda i dinamički definira baseline performansi radi proaktivnog prepoznavanja i rješavanja aplikativnih problema prije nego što ostvare utjecaj na kupce i poslovanje.

Related posts