• POTPUNI PAKET ECM PROIZVODA ZA VAŠU DIGITALNU TRANSFORMACIJU

  Naša sveobuhvatna digitalna rješenja mogu potpuno transformirati vaše poslovanje, a uz to poboljšati uslugu i vrijeme obrade, smanjiti troškove, olakšati upravljanje rizicima, poboljšati usklađenost i optimizirati povrat investicija. Naši proizvodi i rješenja na području upravljanja zapisima, dokumentima, poslovnim procesima,ulaznim i izlaznim podatcima obuhvatiti će sve vaše poslovne potrebe.

 • CJELOVITO RJEŠENJE ZA OBUHVAT PODATAKA

  Otpočetka osmišljen za lako i jednostavno dohvaćanje dokumenata iz bilo kakvog izvora, Docs4ECMS podržava i omogućava: skeniranje, prepoznavanje barkodova, automatsko razdvajanje dokumenata i klasifikaciju, indeksiranje metapodatka, validaciju dokumentata, OCR i mnogo više. Uz to, omogućena integracija na sve veće platforme za obuhvat podataka i ECM sustave čini ga savršenim alatom za vaše poslovanje.

 • ELEKTRONSKI POTPISI

  Poslovna platforma za potpisivanje potpuni je paket koji sadrži klijentske i serverske komponente za implementaciju digitalnih i elektronskih potpisa s biometrijskim podatcima u vaše aplikacije. Omogućava vam da izaberete najbolje rješenje i uređaj za svaki poslovni proces i odjel uz potpunu integraciju u vaš postojeći sustav i poslovne aplikacije.


RJEŠENJA

Rjesenja

UBRZAVANJE POSLOVNIH PROCESA

IT Sistemi - Nove Tehnologije - Tvrtka za software i usluge


U svemu što radimo, cilj nam je pojednostavniti poslovanje i način na koji se obavlja. To postižemo tako što pretvaramo spore, skupe, kompleksne i ručne procese temeljene na papirnatim dokumentima u jednostavne digitalne procese koji se obavljaju s lakoćom.

IT Sistemi - Nove Tehnologije nude implementaciju zaokruženih ICT rješenja kojima zadovoljavaju poslovne potrebe svojih klijenata. Višegodišnje iskustvo naših djelatnika u projektima implementacije raznih rješenja iz područja:

 • sistemske i mrežne infrastrukture
 • sistemske integracije
 • informatičke sigurnosti
 • upravljanja poslovnim sadržajem i procesima

Takvo iskustvo jamstvo je zadovoljstva naših klijenata i njihovog poslovnog uspjeha.

PROIZVODI

ECM SPECIALIZACIJA

Višegodišnje iskustvo u ECM sektoru omogućava nam stvaranje proizvoda koji svakom poslovanju donose veću produktivnost, smanjenje troškova i širenje poslovanja. Naše platforme za obuhvat podataka, upravljanje zapisima i upravljanje korporativnim sadržajem imaju odličnu podršku i iskusne partnere koji garantiraju zadovoljstvo klijenata. Osim vlastitih proizvoda, nudimo hardverske i softverske proizvode naših partnera, renomiranih svjetskih proizvođača.Docs4ECM

Docs4ECM

Docs4ECM omogućava obuhvat, prikaz, obradu, vizualno poboljšavanje, uređivanje i ispis dokumenata unutar različitih poslovnih procesa. Osim skeniranja stvarnih papirnatih dokumenata podržava i rad s digitalnim dokumentima. Mogućnost korištenja Docs4ECM-a na dva načina: kao klijentsku aplikaciju ili kao API paket; čini ga idealnim rješenjem za svako poduzeće u potrebi za cjelovitim rješenjem za obuhvat podataka.More

MoRe

MoRe predstavlja potpun sustav za uredsko poslovanje, platformu za sigurno i efikasno upravljanje dokumentima, sadržajem i poslovnim procesima. Izgrađen na visoko-stabilnoj tehnološkoj podlozi (Alfresco) i u skladu s hrvatskim i svjetskim standardima (ISO 15489, MoReq2, Uredba o uredskom poslovanju,…), MoRe je pristupačan Document Management i Records Management sustav.


BoardPoint

BoardPoint

BOARDpoint olakšava sastanke upravnih odbora koji donose odluke temeljene na unaprijed pripremljenim dokumentima.


+5 more

+ drugi proizvodi

... koji su nikli iz naših uspješnih implementacija i potreba korisnika ...USLUGE

Ponuda IT Sistema zaokružena je uslugama analize i osmišljavanja poslovnih procesa i sustava, projektiranja i vođenja projekata implementacije ICT sustava, te tehničke podrške našim klijentima u održavanju hardverskih i softverskih rješenja.

Consulting services

Usluge savjetovanja

Onsite i offsite savjetovanja

Posvećeni voditelji projekta

Poslovna analiza, dizajn procesa i sustava


Development

Razvoj

Full stack development u .NET, Javi i mobileu.

Data Capture i ECM specijalizacija

Onsite i offsite outsourcing


System services

Sistemske usluge

Potpuna rješenja sistemske infrastrukture

Analiza i savjetovanje o implementaciji

Rješenja za skladištenje pri ECM integraciji


Testing services

Usluge testiranja

Planiranje, osmišljavanje i upravljanje testovima

Provođenje i nadzor testiranja

Dostava rezultata testiranja


Korisnici naših proizvoda i usluga

AllianzHrvatski TelekomJamnicaOTP bankaOTP bankaZagrebacka bankaPodravkaErste bankaLorealVlada Republike HrvatskeHrvatska banka za obnovu i razvitakPlinacroCardifIstra TuristGenerali OsiguranjeJadransko OsiguranjeRaiffeisen BankDalekovodAzsoiooHZPPPevecHAKEnergoBadel